Motivationsworkshop

Workshop: Dyrk motivationen og undgå stress

Vores motivationsworkshop forstærker jeres evne til at arbejde med både egen og andres motivation.

Deltagerne får lejlighed til at reflektere, drøfte og løse konkrete opgaver, der øger deres forståelse for motivation og gennem en række korte oplæg og udfordrende øvelser få øje på det, der motiverer og opnå en forståelse for, hvordan de selv kan arbejde med både egen og andres motivation.


Workshoppen stræber efter at berige motivationen, hvad enten den konkrete anledning er motivationen i undervisningslokalet, i den daglige trummerum på arbejdspladsen eller i forbindelse med en utryghedsskabende forandringsproces. For vi bliver igen og igen udfordret på vores motivation pga. faktorer som familie-/arbejdsliv eller et tilsyneladende stigende omfang af hastigt skiftende og modsatrettede krav i arbejdslivet. Hvis vi betragter motivationen som den højeste kontekst får vi øje på nye værktøjer, nye knapper at skrue på i organisationen, som underviser, organisationsudvikler, kollega eller leder. Workshoppen tilpasses de aktuelle deltagere. 

Motivation er drivkraften bag innovation, læring,

udvikling og effektivitet.

Workshoppen kan øge jeres indsigt i følgende:


  • Hvordan motiverer man i ledelse og hvordan udøver man motiverende ledelse?

  • Hvordan motiverer man folk til at udføre de ønskede handlinger?

  • Hvordan skaber og vedligeholder man en motiverende organisationskultur?

  • Hvad er sammenhængen mellem motivation og læring – og hvordan sikrer man motivation for læring i undervisningslokalet og/eller i organisationen?

  • Hvordan bevarer man sin egen motivation, når den bliver udfordret?

  • Hvad gør man med en demotiveret medarbejder?

  • Hvorfor er motivation sårbar og hvordan styrker man den?

Vil du gerne høre mere om vores motivationsworkshop, så udfyld kontaktformularen og skriv et par stikord om jeres situation og ønsker. Så vender vi straks tilbage. 

 
 
 
 

Hvad koster det? 


Vores standardworkshop på 7 timer koster 14.000 kr.+moms. 


Workshoppen kan tilpasses jeres behov og både være kortere og længere. Vi kan også gennemføre en sociologisk analyse af jeres organisations motivation eller gennemføre coachingforløb med fokus på motivation. 


Vigtigst af alt: Det koster aldrig noget at skrive til os for mere information og vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om vores ideer og erfaringer uden det koster noget - så kan I derefter beslutte, om vi er et godt match til jeres opgave. MOJO FERDINAND APS

FØLG OS

LinkedIn

Facebook

FÅ VORES NYHEDSBREV

Vi sender maksimalt ét nyhedsbrev i kvartalet.