Ydelser

KURSUSUDVIKLING

Tid er en knap ressource i arbejdslivet og der er ikke udsigt til, at der bliver mere af den. Derfor skal den tid, man bruger på kompetenceudvikling bruges effektivt. Hvad enten I ønsker en kursusevaluering, udvikling af træningskoncepter og læringsmetoder, temadage for undervisere om emner som for eksempel transfer eller simulering, så har vi erfaringen. 

Vi tilbyder:

 

  • Kvantitativ og kvalitativ kursusevaluering
  • Udvikling af læringsmetoder
  • Transfer - at skabe effekt af læring
  • Læring gennem simulering og træning

Vi udvikler hele tiden vores egen pædagogiske praksis og er nysgerrige på forskning og udvikling indenfor voksenpædagogik og læring. Vi kan være ganske nørdede omkring pædagogik, men når vi arbejder med kursusudvikling, har vi altid øje for både den specifikke læringskonteskt og den kontekst, læringen skal anvendes i.

TRYGHED I ARBEJDSLIVET

Ønsker I et bedre psykisk arbejdsmiljø? Vil I gerne blive bedre til at håndtere uenigheder og konflikter? Vil I skabe stressrobusthed i arbejdspladsens fællesskab fremfor i individet?  Vi øger trygheden på arbejdspladsen gennem et stærkt arbejdsfællesskab. Mojo Ferdinand udvikler og faciliterer læringsaktiviteter, forandringsprocesser og temadage, hvor der opnås reelle forandringer med virkning i praksis.Vi trækker på mere end et årtis erfaringer med, hvordan mennesker og organisationer reagerer, når de kommer under pres og udfordres af vanskelige vilkår i arbejdsrelationerne - og hvordan vi finder til de positive, varige forandringer af jeres kommunikation og samarbejde.MOJO FERDINAND APS

FØLG OS

LinkedIn

Facebook

FÅ VORES NYHEDSBREV

Vi sender maksimalt ét nyhedsbrev i kvartalet.