Om os

VORES SAMARBEJDE

Vi har arbejdet sammen igennem 10 år som freelancekonsulenter, instruktører og kursusledere. Først i Forsvaret og igennem årene i stigende omfang i andre sammenhænge. I 2017 besluttede vi os for at skrue samarbejdet op til 100% og slå vores to virksomheder sammen til Mojo Ferdinand ApS.  

 

Vi har mange fællesnævnere: Vi er begge sprogofficer i russisk, har været udstationeret nogle af de samme steder i verden og er instruktører i Forsvarets Conduct After Capture koncept. Derudover dyrker vi en fælles interesse for stresshåndtering, anvendelse af simulering og rollespil til at træne handlinger og adfærd - og så har vi i de sidste par år dyrket en fælles interesse for fænomenet "oplevet tryghed i arbejdslivet". Men vi er også vidt forskellige, som du kan læse nedenfor.  

Mikkel Mojo Møller Johansen

Forandringssociolog

Jeg har udviklet kurser i en masse emner: forandringsledelse, evaluering, rejsesikkerhed, kommunikation, simulering, effektstyring og meget mere. Som underviser og coach har folk omtalt mig som "afvæbnende", "tryghedsskabende" og "ikke-selviscenesættende". Det er jeg stolt af. 

 

Jeg er proceskonsulent og sociolog med en solid metodisk erfaring. Jeg har for længst rundet 1000 kvalitative interview i undersøgelser omhandlende samarbejde, organisation og ledelse. Jeg har også  gennemført spørgeskemaundersøgelser med alt fra 8 til 10.000 respondenter. 

 

Og så er jeg kaptajnløjtnant af reserven og har lavet en masse spændende ting i Forsvaret.

Jeg befinder mig allerbedst foran et white board i dialog med en flok kursister. Jeg har undervist i stresshåndtering, sikkerhed, kommunikation og kulturforståelse i både offentligt og privat regi og for mennesker fra hele kloden.

 

Som underviser har folk omtalt mig som "rolig", "empatisk" og "pædagogisk". 

 

Selvom jeg skiftede fra Biologisk Institut til CBS, fylder biologien stadig meget i min tilgang til, hvordan stress påvirker mennesket biologisk, fysiologisk og mentalt. Jeg har arbejdet i Forsvaret og været udsendt som cheftolk, som FN-observatør og sidenhen som regional manager for et danskejet sikkerhedsfirma i Egypten.

Sophie Ferdinand Ellgaard

Tryghedskonsulent

VI HAR BLANDT ANDET LØST OPGAVER FOR:

MOJO FERDINAND APS

FØLG OS

LinkedIn

Facebook

FÅ VORES NYHEDSBREV

Vi sender maksimalt ét nyhedsbrev i kvartalet.