Bliv klogere

Vores lille vidensbank

Her kan du finde viden om de emner, vi beskæftiger os med. Vi er i gang med en række nye artikler til denne side.

Vi bruger en del tid på at udvide vores viden, tænke nye tanker og få nye ideer til gavn for vores kunder. Ind imellem har vi tid til at skrive noget af det, vi tænker ned i nogle korte artikler, som du finder her. 


Som konsulenter ser vi det som vores fornemmeste opgave at holde os opdaterede på trends og nyere forskning indenfor de emner, vi beskæftiger os med. Vi lever i høj grad af at flytte viden fra et vidensproducerende domæne og ud i virkelighedens praksis. Det gælder både viden om didaktiske overvejelser og pædagogiske metoder, som vi bringer i spil i forhold til facilitering og udvikling af læringsaktivteter, samt de felter vi har særlig viden indenfor: stress og stressrobusthed, organisationsudvikling, vanskelige samtaler, sikkerhed og psykologisk tryghed.

INDHOLD

Konflikttrappen 

Hvordan bruger man konflikttrappen til forebygge og håndtere konflikter? Få et par gode råd i denne artikel. 

Motivation i organisationer

Hvordan skaber du motivation på din arbejdsplads i din ledelse? Vi afholder kurser, foredrag og workshops om motivation på arbejdspladsen. Læs et par gode råd her. 

Krokodiller i forandringer

Hvar har krokodiller mon med forandringer at gøre? Læs om forskellen mellem den praktiske og den strukturelle virksomhed og hvordan den influerer på forandringer. 

MOJO FERDINAND APS

FØLG OS

LinkedIn

Facebook

FÅ VORES NYHEDSBREV

Vi sender maksimalt ét nyhedsbrev i kvartalet.